Share, , Google Plus, Pinterest,

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού: “Βack to the green future”

Ο Παναθηναϊκός σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση παρουσίασε τις φανέλες του για τη νέα σεζόν με την πράσινη και την μαύρη να κλέβουν τις εντυπώσεις. (PICS)

Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση, διαφορετική από κάθε άλλη, και σε έναν χώρο μαγικό παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019-20.

Με τον τρούλο στο πλανητάριο στο “Ευγενίδειο ίδρυμα” να δεσπόζει το τριφύλλι, αρχικά σε πράσινο φόντο, και εν συνεχεία σε μαύρο έγινε η… φαντασμαγορική παρουσίαση των τριών εμφανίσεων της νέας σεζόν.

Η πρώτη είχε πράσινο χρώμα με ανάγλυφα τριφύλλια και τη σημαία της Ελλάδας στη μέση. Η δεύτερη ήταν άσπρη με πράσινες λεπτομέρειες και η τρίτη μαύρη με πράσινες λεπτομέρειες, ίσως η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες ενώ υπάρχει και μια φανέλα σε χρώμα ροζ που θα την φορούν οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μάνο Μαυροκουκουλάκη, να αναφέρει στο χαιρετισμό του: “Υπάρχει μια σύμπτωση ευχάριστη για ορισμένους. Το 1993 όταν αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία που είχαμε με άλλη εταιρεία, είπαμε να πάρουμε την Kappa έτσι και έγινε. Η σύμπτωση είναι πως ο ομιλών υπέγραψε και τα δυο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια σεζόν αθλητική πολύ καλή”.

 Τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της Robe Di Kappa κ. Λορέντζο Μπολιόνε ο οποίος είπε από την πλευρά του: “Ευχαριστώ όλους όσους είστε εδώ μαζί μας και είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ για να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Επίσης είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ στην Αθήνα σε μια πανέμορφη πόλη.

Προσπαθώντας να καταλάβω τα ελληνικά όσων μίλησαν ήδη θέλω να πω πως είναι ιδιαίτερη τιμή που τα ρούχα μας θα τα φοράει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και δεν μπορώ παρά να ευχηθώ όλα τα καλύτερα και μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα. Δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε για να φέρουμε το όνομα της εταιρείας μας μαζί με αυτή την ομάδα σε όλο τον κόσμο”.

Εν συνεχεία ο Creative Director της Kappa κ. Εμάνουελ Οστίνι ο οποίος είχε σχεδιάσει και την αντίστοιχη φανέλα του 1993 είπε: “Αυτή τη φορά είμαι περισσότερο συγκινημένος που βρίσκομαι στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερη χαρά και τύχη να κάνω μια δουλειά που ξεκίνησα το 1990 και στην αρχή της καριέρας μου αυτή ήταν το 1992 η πρώτη ομάδα για την οποία σχεδίασα και να σας πω ότι το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ιταλίας για επαγγελματικούς σκοπούς ήταν το ταξίδι μου στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό.

 Και βεβαίως καταλαβαίνετε ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι πάλι εδώ και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη δουλειά μας. Και βεβαίως ο παντοτινός μου κανόνας είναι από τη μια πλευρά να σχεδιάζουμε το καλύτερο για τους αθλητές ώστε να μπορούν και αυτοί να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και το δεύτερο είναι όσον αφορά το σχεδιασμό που δεν είναι εύκολη υπόθεση και κοιτάμε να κάνουμε μια ανανέωση αλλά πάντα με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση της ομάδας με την οποία συνεργαζόμαστε. Και βεβαίως να πω ότι έχουμε μια στενή συνεργασία, με μια εξαιρετική ομάδα που μας αντιπροσωπεύει εδώ και προσβλέπω ότι θα είναι για πολλά χρόνια. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε ότι είναι μεγάλη προσωπική συγκίνηση και χαρά που βρίσκομαι απόψε εδώ για τον Παναθηναϊκό”.

 Λίγο αργότερα παρουσιάστηκε από τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Μανώλη Ματσαδέ η συνεργασία με τη Robe Di Kappa ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες φανέλες και τις ιδιαιτερότητες που θα έχουν αυτές και παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες μέσα από εντυπωσιακά βίντεο ενώ η βραδιά έκλεισε με τους Κουρμπέλη, Μακέντα, Μπουζούκη και Διούδη να ανεβαίνουν στη σκηνή και να κάνουν τα μοντέλα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο Παναθηναϊκός τίμησε τον κ. Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη με τον Δημήτρη Σαραβάκο να δίνει μια φανέλα με όλες τις υπογραφές των παικτών στον ένθερμο φίλο του “τριφυλλιού”.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: